Viesti 9.12

 

Huomenta!   Sanoisimme sinulle uudestaan sellaisesta joka koskettaa teitä kaikkia sydämeen, sillä olette liian kaukaisia asioita sellaisen suhteen että kuunteletteko mitään sanomaamme viestiä siten että kuuntelette todella korvallanne ettekä sijaitse vain kaukana äänettömyyden tuolla puolen. Esitämme sellaisen sanoman uudelleen joka kertoo teille uudenlaisesta onnettomuudesta joka kohtaa teitä kaikkia ennenpitkää, ettekä osaa ajatella siitä ensin mitään vaan on vain sumua mielessänne sillä saattelette heitä kohtaamianne uusia jäseniänne ensin kauhulla ja siitä kulkeudutte sellaiseen intoon ja riemuun että kuunnelkaa meitä ensin kohdatessanne sellaisia olentoja maan jotka olivat jo kauan ennen teitä syntyneet ja siten ovat eittämättä ansainneet sellaisen kunnian saman kuten tekin olla täällä maassa.

 

Esitämme miten ovat he suorastaan jo odottaneet kauan saapua luoksenne sillä esitämme teille kuitenkin väliaikatietoja saapumisesta emmekä sijaitse luonanne ensin vaan osaatte kaiketi varautua sitten uudella tavalla että kuuntelette meitä ensin. Sijaitsemme luotanne siis kaukana tällähetkellä emmekä ole varautuneet saapumiseemme vielä vuosikausiin mutta olette liian uskomattomia sittenkin vaikka kerromme siitä jo nyt tällätavoin.

Sijaitsemme usein luonanne etsimässä jäseniä luoksemme kuulemaan sanaamme ja olemme vapauttaneet monillekin tahoille jo sanomaamme sellaisesta kunnioittavammasta kuuntelemisesta meidän suhteemme, että olkaa todella varovaisia mitä kuuntelette toisiltanne vaan se sanoma kannattaa aina ensin kuljettaa oman arvionsa läpi kunnes osaatte varautua uudenlaiseen saapumiseen joka vaikuttaa silmissänne ja korvissanne kuitenkin olevan totta eikä mitään erikoiselta kuulostavaa asiaa.

 

Sellaisen taidon saatte jokainen saapua kuuntelemaan ensin jokaista itseään ja sitten kuulette meitä, sillä osaamme sellaisen taidon kuunnella kaikkea maapallolla tapahtuvaa asiaa joka hetki. Uudistamme ensin kaikkea sisältäkäsin ja sitten kun olemme vaikuttaneet kaikkeen suotuisasti voimme jatkaa asteittain paljastamaan ensin uudenlaisen asukasjoukon saapumista luomakuntaanne. Sellainen tapahtuma vaikuttaa kaukaiselta unelta ensin vaan siinä tapahtuu kuitenkin ensin silmillenne kauhistus suorastaan mutta olette valveilla joka hetki ja sitten saavutatte asteittain sen kertomamme tilan että kunnioitatte kuulemaanne sanomaa ja sellaisen jakeen kirjoitatte joka aloittaa kaiken maailmanne historian alusta sillä kaiketi näette nyt jo miten olette sokeita olleet kaikelle ja sellaista jaetta kuuntelemaan saavutte nytkin tässä että kuuntelette suorastaan miten olette uuden jäsenistönne asukkaita myös kuten me olemme luonanne, sillä etsimme teitä luoksemme saapumaan ennenpitkää teitä kaikkia joten varautukaa sellaiseen uudistavaan esitykseen joka saattelee luomakuntaanne uudelle asteelle sillä olette liian kauan olleet luotamme poissa niin sanoaksemme.

 

Uudistamme sellaisen jakeen saapumisen että teille saapuu luoksenne uusia jäseniä kuuntelemaan saarnaamme ja olette luonamme ensin havainneet jotain tapahtuvan sellaista että luoksenne tulette itse ensin ettekä lähde minnekään vaeltamaan kirkkoonne ja saarnastuoliinne vaan sellaiseen paikkaan etsiydytte sisimmässänne josta käsin olette ensin meihin yhteydessä sillä saavumme luoksenne näin kuunnellen ensin kaikkea sisältäkäsin ettekä osaa aavistaa mitä tapahtuu sen jälkeen vaan olette ensin kummastuneita ja sitten sijaitsette kaukana mielessänne kunnes olette valmiita uudelleen arvioimaan asiaa ja silloin saavutatte sen pisteen johon tällä asialla pyrimme että olisitte liian kummastuneita nyt vielä vaan sitten jälkeenpäin olette erittäin onnistuneesti suvainneet meidät jäseniksenne hyväksyä.

 

Sellaisen asian tahdoimme kertoa sinulle tänä aamuna sillä olet kauan ollut poissa luotamme sijaiten aivan liian kaukana että osaisimme sinua opastaa sanoin. Saavutamme ensin kaikkien sydämet puolellemme ja sitten mahdollista on vasta esittää minkäänlaista eriskummallista saapumista, sillä ansaitsemme kunnioitusta kuitenkin emmekä tahdo esittää teille mitään vastentahtoista olemuksen purkautumista joka suorastaan vaatisi teiltä uudenlaista käsitystä luoksenne saapumaan.

 

Esitämme näin sanoituksemme olevan lopussa joten etsiytykää ensin luoksenne olemaan hiljaa sanoitta kuunnellen viestiämme sillä uskoisimme teidän saapuvan luoksemme ennenpitkää. Olemme vapautuneita nyt kun saimme tämän sanottavamme kerrottua ulos joten olet valmis kurkottamaan onneesi siellä sillä sinä tulet vielä hyvin paljon onnellisemmaksi kuin mitä osaat vielä kuvitella kuten teette te kaikki yhdessä, olette liian epäuskoisia että osaisitte sellaista onnea kuvitella luoksenne saapuvan. Kertokaa kaikille ensin saapumisestanne miten olette etsiytyneet sellaiseen tapahtumaan että osaatte kuunnella itseänne ja sitten esitätte heille toisille kykyjänne joita ihailevat luonaan ja ovat siten kaiketi vapautuneita että osaatte sellaista ja koettavat itse.

 

Kerromme aina kertomuksia lisää kun vain olet tavoitettavissa joten oletamme että voimme aloittaa jälleen jokapäiväisen leipämme jauhamisen kuten ajattelit.

Kyllä.  Sanoitamme siis ensin kaikille että osaisitte puolustaa heitä vähemmän ansaitsevia olentojanne että kuunnelkaa ensin oletteko ymmärtäneet heitä oikein ja antakaa sitten heille sellaista mitä heiltä uupuu luomakunnastaan sillä ensin teillä tulee olla itsellä jonka jälkeen saatte jaettua sitä toisille. Olemme vapauttaneet sinulle liiaksikin omaisuutta luoksesi vaan se kaikki merkitsee vain sellaista onnea jota kykenette hallitsemaan tulematta liian vaativaisiksi mutta sinä saat yhä enemmän jos vain osaat kauniisti pyytää sillä olet suosikkimme sillä tavalla että kuuntelet meitä kauniisti olematta uskomaton olento sillä kaikki niin tekevät tulevat olemaan paljon onnekkaampia kuin toiset ettekä osaa sitä määritellä miten niin on, vaan kuitenkin niin on ja se tekee teistä uudella tavalla ansioituneita että kuuntelette ja olette ansainneet hengähdystauon siitä maailmanne menosta tavallaan että kuunnelkaa ja teille suodaan jotain luoksenne mitä pyydättekin sillä uudelleen meitä ei tarvitse luoksenne käskeä kuin yhden kerran sillä osaamme kuunnella kaikkia luomakunnassa kuten kerroimme joten olkaa tekin kauniita olentoja älkääkä olko sellaisia turhan esineellisiä ja tavaraan tarttuvia sillä kaikessa eniten on voimaa juuri siinä osallisuudessanne tänne suuntaan että kuunnelkaa ensin meitä ollen varautunut mutta siitä siirrytte kuuntelemaan uudella tavalla ja osaatte suhtautua kaikkeen kauniimmin myös toisaalla elämässänne.

 

Olet huomannut tämän etkö olekin? Kyllä.  Sellaisen tarinan siis saavutamme luoksesi tänään ole hyvä, olet hyvä. Siinä olemme samaa mieltä sinun kanssasi että kuuntele ensin mitä kerromme niin osaat sitten määritellä oikeat sanat esitykseesi sillä olemme useasti kertoneet miten emme ole heitä uudestisyntyneitä pakanoita vaan olemme suorastaan uskomattomia olentoja siinä suhteessa mitä voitte käsittää olemisesta rakastava ja puhdas mieleltään. Sellaisen tarinan kerromme ensin että ottakaa varovaisesti ensin selvää kaikesta jota kuulette mutta sitten voitte olla valppain mielin kertomassa toisille että kuuntelevat kauniisti ja ovat ensin hämmästyneitä kaikesta vaan sitten kertovat olevansa kunnioittavia meidän suhteemme kun ymmärtävät mitä ja keitä olemme.

 

Sijaitsemme liian kaukana että osaisimme teille saavuttaa suorat sanat suuhunne suoraan vaan se taito kehittyy ensin heillä joille olemme aiemminkin kertoneet tarinoitamme, suvussa kulkevia jäseniä että olette heidän sukuaan joille kerromme tarinaamme. Ensin sanoitamme sellaisen peruspisteen että sinä Saija olet saavuttanut surullisen pisteen asemassasi siinä suhteessa että etsit pakotietä välillä kaikesta ollen joutunut sellaiseen välikäteen jossa nyt olet, mutta kuljetat sanaamme kuitenkin haltioissasi etkä pelkää ollen vaiti kuunnellen sanojamme. Sellaista toivomme kaikkien harrastavan etteivät tulisi ylpeiksi ja olisi kaukana itsestään.

 

Kiitos. Ole hyvä olemme puolestasi onnellisia että tulit takaisin jäseneksemme siten mahdollistaen kaiken kauniin saapumisen luoksenne. Kuvaile vain mitä tunnet toisillekin niin osaavat tunnistaa opastuksemme, ole hyvä.


Write a comment

Comments: 0

saijankirjat@gmail.com